Hoitoalueet

Ultraääni-kavitaatio ei vaadi mitään edeltäviä toimenpiteitä tai toipumisaikaa. Menetelmä poistaa pysyvästi ja tehokkaasti rasvasoluja ongelma-alueilta kuten

Kysy lisää info@slim.fi

Kollageenistimulaatio-hoidot ihon ryppyihin ja kiinteytykseen

RF-radiofrekvenssi

Kasvojen kohotus ilman leikkausta!

RF-laitteen teho ja toimivuus perustuu omaan syvälle vaikuttavaan capasitive-teknologiaan. Laitteen toiminta perustuu radiotaajuusaaltojen (RF) aiheuttamaan lämpövaikutukseen ihossa ja ihonalaisissa kudoksissa. Lämpöaallot hajottavat löystyneen kudoksen vanhoja kollageenirakenteita jolloin iho kiristyy ja ihonalainen rasvakerros kutistuu. Ajan mittaan syntyvä uusi kollageenikudos kiinteyttää edelleen löystynyttä ihoa.

Laitteella voi kiristää ihoa välittömin tuloksin, korjata ryppyjä, hoitaa selluliittia. Kosmetologisessa käytössä sillä saadaan nopeita ja näkyviä tuloksia - turvallisesti.

Rasvakertymien poisto

Rasvanpoistoa ultraääni-kavitaation avulla kivuttomasti ilman leikkausta

Rasvan poisto kavitaation avulla on turvallinen ja kivuton, helppo keino, päästä ylimääräisestä rasvakudoksesta eroon. Ultraääni- kavitaatio rasvanpoiston avulla poistetaan ihonalaista rasvakudosta pysyvästi ja kivuttomasti.

Kavitaatio tarjoaa kivuttoman hoitomuodon ihonalaisten rasvakudosten poistoon ja vartalon paikalliseenkin muotoiluun ilman leikkausta. Kannattaa huomioida muutamia alla olevia perussairauksia tai elämäntiloja, jolloin sinun tulisi keskustella rasvanpoistohoidosta joko oman lääkärisi kanssa ja saada suostumus kavitaatiohoidolle.

Yhteystiedot: info@slim.fi